Vision

Jesper Egebart er personen bag Pitbox.dk, der i lang tid synes, der har manglet en god handelsside for motorsport, på tværs af alle kategorier i sporten. Sammen med meinby.dk har de lavet pitbox.dk, som forsat vil udvikle sig, til at være et det bedste steder at startede sig søgen efter racer- rally- og drift-biler og dele dertil.
Hos pitbox.dk kan du selv, helt gratis, oprette en bruger på siden. Det er også gratis at oprette salg og købs annoncer i alle kategorier, der er ingen begrænsninger på tekst eller billeder. Det vil på sigt være muligt at få fremhævet sin annonce på forsiden mod betaling.

 

På vores Facebook side, vil vi fremhæve nogle af de lidt anderledes eller spændende varer der at sat til salg på siden.

 

 

Læs artikler

Boxengasse.dk som Pitbox har et samarbejde med har som de første, skrevet denne artikel om Pitbox.

Læs Boxengasse artiklen her. 

 

Også det største danske magasin indenfor tuning biler og drifting, Boosted Magazine, har skrevet denne artikel om Pitbox.

Læs Boosted Magazine artikel her.

 

 

 

Fremtiden

Målet for Pitbox.dk at blive den mest populære markedsplads for motorsport, blandt de mange motorsports interesserede. Det er også at blive en informationskilde, til dem der ønsker at blive en del af motorsports miljøet. Vi vil forsøge at lave guides, for alle grene af motorsport, så vi kan klæde nye i motorsport allerbedst på.
Er er teams, kører eller andre passionerede inde for rally og rallycross, der vil hjælpe med information. må de meget gerne kontakt os på hej@pitbox.dk Så vil vi med glæde tag i mod hjælp. 

 

Reklamer og bannere

Det er muligt for virksomheder at annoncere med reklame bannere på siden.
For at få priser på annoncering, kontakt os på mail hej@pitbox.dk

 

http://eepurl.com/hizG_b